U2 (U module 2)

U2 (U module 2)

11:42 13 april in
0

U2 is het schematiseren van een utiliteitsgebouw. De tijdsduur is 90 minuten en wordt digitaal afgenomen in het programma Cirrus. ‘t Examenpark stelt ISSO Publicatie 75.1 zowel papier als digitaal m.b.v Acrobat Reader met zoekfunctie ter beschikking. ALLE bijlagen krijgt u van ons ook op papier extra bij uw toets.

 

Bij de beoordeling van dit examen wordt gewerkt met aftrekpunten. Er wordt gestart met 22 punten. De aftrekpunten worden bepaald door de invloed die de gemaakte fout op de energieklasse heeft. In de hoofdvraag moeten meerdere vragen beantwoord worden en er kunnen dus meerdere fouten voorkomen. Er wordt niet doorgerekend met fouten die per onderdeel gemaakt worden.

 

De volgende aftrekpunten worden in rekening gebracht:

  • Energieprestatieplichtige delen bepalen: 2 aftrekpunten per fout
  • Gebruiksfuncties bepalen: 2 aftrekpunten per fout
  • Aangeven thermische schil: 3 aftrekpunten per fout
  • Aangrenzende ruimten benoemen: 1 aftrekpunt per fout
  • Rekenzones bepalen: indien niet goed, 3 aftrekpunten
  • Gebruiksoppervlakte per functie bepalen: 1 aftrekpunt per fout

 

Het gaat bij toets U module 2 niet om de punten die behaald kunnen/moeten worden, maar om de aftrekpunten. Alle casus modulen worden handmatig nagekeken door correctoren. Bij elke fout die er gemaakt wordt, zal een corrector een punt(en) aftrekken van het totale aantal punten.

 

Om een voldoende te halen, mag u maximaal 4 aftrekpunten hebben. Bij 5 aftrekpunten of meer krijgt u helaas een onvoldoende. U slaagt bij het behalen van 18 punten of meer. 

 

Deze toets wordt door een corrector van ISSO nagekeken. U krijgt de uitslag circa na 4 weken.