Examen

EP-W oefenexamens

Wij adviseren om de volgende voorbeeldexamens te maken, na te kijken en aandachtig door te nemen. Hopelijk kunnen wij u op deze manier helpen om een goede indruk te geven voor het officiële examen van EP-W. Door de volgende examens te oefenen staat u een stuk zekerder in uw schoenen en hopen we dat het officiële examen daardoor gemakkelijker is.

 

Dit zijn alle toetsen die we van ISSO hebben gekregen, wij hebben geen extra voorbeeldexamens. Let op: voorbeeldexamen module 5 is nog gebaseerd op de 2e druk. We hopen dat we snel alle voorbeeldexamens krijgen gebaseerd op de 3e druk, te maken in Cirrus.

 

Let op: Het kan zijn dat er teveel kandidaten de voorbeeldtoets in Cirrus maken en dat u daardoor een foutmelding krijgt, probeer het dan later op een rustiger tijdstip.

Daarnaast adviseren wij u om tussentijds uw resultaten op te schrijven of een printscreen te maken, voordat u op “toets voltooien” drukt. Zo weet u zeker dat uw gegevens niet verloren gaan, bij een overbelasting van de voorbeeldtoets.

Als u op “toets voltooien” drukt en “volgende” dan ziet u op het einde van de toets de resultaten. Voor “resultaten” staat een driehoekje, als u hierop drukt ziet u alle antwoorden.

 

examenpark icoon locatie icoon Hoofdkantoor telefoon icoon E-mail
’t Examenpark Locaties examen: Locatie hoofdkantoor: Telefoon: Email:
Het juiste antwoord Diversen Vlierwerf 5N 4704 SB Roosendaal 030 699 5771 ep@examenpark.nl