Examen

EP-W oefenexamens

Wij adviseren om de volgende voorbeeldexamens te maken, na te kijken en aandachtig door te nemen. Hopelijk kunnen wij je op deze manier helpen om een goede indruk te geven voor het officiële examen van EP-W. Door de volgende examens te oefenen sta je een stuk zekerder in je schoenen en hopen we dat het officiële examen daardoor gemakkelijker is.

 

Dit zijn alle toetsen die we van ISSO hebben gekregen, wij hebben geen extra voorbeeldexamens van ISSO. Er zijn ook onafhankelijke websites waar je tegen betaling extra voorbeeldexamens kunt maken voor EP Woning. Dit zijn www.epoefenexamens.nl en www.epwexamenhulp.nl.

*Let op: Het kan zijn dat er teveel kandidaten de voorbeeldtoets in Cirrus maken en dat je daardoor een foutmelding krijgt, probeer het dan later op een rustiger tijdstip.

Daarnaast adviseren wij om tussentijds je resultaten op te schrijven of een printscreen te maken, voordat je op “toets voltooien” drukt. Zo weet je zeker dat jouw gegevens niet verloren gaan, bij een overbelasting van de voorbeeldtoets.

Als je op “toets voltooien” drukt en “volgende” dan zie je op het einde van de toets de resultaten. Voor “resultaten” staat een driehoekje, als je hierop drukt zie je alle antwoorden.

 

*let op, lees eerst de informatie hierboven

Voorbeeldexamen EP-W Module 1 in Cirrus

 

 

De antwoorden zijn soms zichtbaar in Cirrus bij het invullen van de open vragen. Cirrus heeft hier helaas geen oplossing voor.

examenpark icoon locatie icoon Hoofdkantoor telefoon icoon E-mail
’t Examenpark Locaties examen: Locatie hoofdkantoor: Telefoon: Email:
Het juiste antwoord Diversen Vlierwerf 5N 4704 SB Roosendaal 030 699 5771 ep@examenpark.nl