Locaties

Wij werken met twee soorten locaties;

 

’t Examenpark “full service” locaties

Hier organiseren wij onze eigen examendagen. Op deze locaties krijg je alles digitaal op onze laptops en bij EP en Legionella examens alle bijlagen ook nog op papier. De ISSO publicaties zijn hier beschikbaar in Adobe en op papier. Je krijgt een grote examentafel tot je beschikking. Onze eigen examenleiders zijn hier aanwezig om je te begeleiden en in de koffiecorners vind je niet alleen koffie en thee, maar ook een snack. Bij alle examens waarbij een inzage mogelijk is, kan je gratis en direct inzien als je bent gezakt. Zo mogelijk maak je dezelfde dag nog je herkansing!

Dit zijn onze full service locaties:

 

Eureka locaties

Bij de Eureka locaties is de beschikbaarheid enorm en de spreiding over Nederland zorgt dat er voor iedereen een locatie in de buurt is. Op deze locaties krijg je de gehele toets en bijbehorende bijlagen digitaal op een vast scherm. Het is hier helaas niet mogelijk om bijlagen op papier te krijgen of de toets dezelfde dag te herkansen. Ook inzage van een toets is niet mogelijk op deze locaties. Bij elke Eureka locatie vind je in de wachtruimte kluisjes en kan je koffie en thee pakken.

Let op dat de voorwaarden voor boeken, wijzigen en annuleren op de Eureka locaties afwijken van de ’t Examenpark locaties. 

 

Direct inschrijven

 

examenpark icoon locatie icoon Hoofdkantoor telefoon icoon E-mail
’t Examenpark Locaties examen: Locatie hoofdkantoor: Telefoon: Email:
Het juiste antwoord Diversen Vlierwerf 5N 4704 SB Roosendaal 030 699 5771 ep@examenpark.nl