Examen

Agenda & Inschrijven

 

Inschrijven

 

Betaal je met Ideal? Dan kan je afhankelijk van welke toets je boekt, tot 1 dag van te voren boeken! Wil je graag eerst de factuur voor je betaalt? Dan kan je tot 8 dagen voor de examendag boeken. Let op: de betaling dient uiterlijk 5 dagen voor de examendag op onze bankrekening te staan.

 

Wil je de toets toch liever op een andere dag maken? Dan kan je tot één dag voor de examendag je toets kosteloos verzetten. Dit kan je eenvoudig zelf doen als je na aanmelden naar “mijn boekingen” gaat.

 

Heb je vragen over ons boekingssysteem of kom je er niet aan uit, bel dan even naar 030 – 699 5771. Wij helpen je graag verder.

 

Als je in het bezit bent van een dyslexieverklaring of een andere verklaring waardoor je de toetsen met extra tijd mag maken, boek dan de toetsen waar ‘dysl’ in de toetsnaam staat en email je verklaring (eenmalig) naar ep@examenpark.nl. De extra tijd is dan inbegrepen. Als je twijfelt of je hiervoor in aanmerking komt, kan je ons uiteraard altijd even bellen of e-mailen.

 

Een toets kan niet twee keer geboekt worden. Pas als de uitslag er is, mag je opnieuw een toets inplannen / boeken. Op deze manier zorgen we ervoor dat er niet onnodig een lege stoel op een examendag is. Een andere kandidaat kan dan deze plek boeken. Wij maken een uitzondering voor module 2 en module 3. Als je al denkt gezakt te zijn (en nog geen uitslag hebt) mag je alvast een nieuwe boeking maken omdat de nakijktijd een stuk langer is. Je kunt alleen deze boeking doen als er gelijk via Ideal betaald wordt. Let op: als je toch een positief resultaat krijgt voor jouw 1e toets en dit resultaat krijg je binnen de 5 dagen voor de volgende examendag, dan kan je helaas je geld niet terug krijgen. Deze boeking is dan ook op eigen risico.                                                                                                                      

 

 

 

examenpark icoon locatie icoon Hoofdkantoor telefoon icoon E-mail
’t Examenpark Locaties examen: Locatie hoofdkantoor: Telefoon: Email:
Het juiste antwoord Diversen Vlierwerf 5N 4704 SB Roosendaal 030 699 5771 ep@examenpark.nl