Maatwerkadvies Woning

Maatwerkadvies Woning

08:23 13 april in
0

Op basis van de nieuw geschreven ISSO publicatie 82.2 wordt een examen gemaakt, waarmee een compleet op maat gemaakt advies van hoge kwaliteit kan worden geleverd. Voorwaarde voor het maken van dit examen, is dat je in het bezit bent van het Bewijs van Vakbekwaamheid van EP-W/B of EP-W/D.

Het examen bestaat deels uit meerkeuze vragen en deels uit een casus met bijbehorende vragen. Het examen duurt maximaal 150 minuten. Deze toets wordt afgenomen met onze laptops (inclusief muis), waarin ook de ISSO publicatie 82.2 plus relevante bijlagen via Acrobat Reader ter beschikking wordt gesteld. De BRL 9500 wordt tijdens de toets verstrekt. De toets wordt afgenomen in het programma Cirrus. Op de examendag krijg je de mogelijkheid om én de ISSO publicatie uitgeprint te krijgen én via een laptop met Acrobat reader en een zoekfunctie digitaal te kunnen benaderen. Kies online een datum, tijdstip en locatie welke het beste bij je past.

Je kunt in dit examen 40 punten halen. Bij 30 punten of meer ben je geslaagd. De uitslag volgt direct na het maken van de toets.