U4d (U module 4 detail)

U4d (U module 4 detail)

11:43 13 april in
0

Utiliteitsbouw module 4d (U4d) is een softwaretoets Detail en duurt 120 minuten. Hierbij dien je de software te gebruiken aan de hand van een gegeven opnameformulier. De resultaten dienen tenslotte ingevuld te worden in het programma Cirrus.

 

Bij de beoordeling van EP-U module 4d mogen de ingevulde posten niet meer dan 4% afwijken. Alleen voor de prestatie-indicator gelden vaste waarden waar tussen het moet vallen. Één deelpost mag een afwijking hebben groter dan 4%. U bent geslaagd als u alles goed heeft of als er maximaal één deelpost afwijkt. De uitslag wordt aangegeven met geslaagd / gezakt.

 

De examens worden afgenomen met beschikbare software (VABI of Uniec) welke mogelijk nog onvolkomenheden kan bevatten. Als je veel oefent, is de kans het grootst dat je tijdens het examen de mooie punten maar ook de meeste eigenaardigheden van de software reeds bent tegengekomen. Oefen alstublieft goed.

 

U4d wordt afgenomen met onze laptops (inclusief muis), waarin ook de ISSO publicatie 75.1 en relevante bijlagen via Acrobat Reader ter beschikking wordt gesteld. Je krijgt ook de ISSO publicatie 75.1 en relevante bijlagen uitgeprint op de examendag, je kunt hier gebruik van maken. Kies online een datum, tijdstip en locatie welke het beste bij je past.

 

De uitslag van de toets volgt direct na het examen.