U4b

U4b

12:45 03 maart in
0

Utiliteitsbouw module 4b (U4b) is een softwaretoets Basis. Dit is dezelfde module als voor het initiële examen en duurt maximaal 90 minuten. Hierbij dien je de software te gebruiken aan de hand van een gegeven opnameformulier.

 

Bij de beoordeling van EP-U module 4b mogen de ingevulde posten niet meer dan 4% afwijken. Alleen voor de prestatie-indicator gelden vaste waarden waar tussen het moet vallen. Één deelpost mag een afwijking hebben groter dan 4%. U bent geslaagd als u alles goed heeft of als er maximaal één deelpost afwijkt. De uitslag wordt aangegeven met geslaagd / gezakt.

 

De examens worden afgenomen met beschikbare software (VABI of Uniec) welke mogelijk nog onvolkomenheden kan bevatten. Als u veel oefent, is de kans het grootst dat u tijdens uw examen de mooie punten maar ook de meeste eigenaardigheden van de software reeds bent tegengekomen. Oefen alstublieft goed.

 

U4b wordt afgenomen met onze laptops (inclusief muis), waarin ook de ISSO publicatie 75.1 via Acrobat Reader ter beschikking wordt gesteld. U krijgt ook de ISSO publicatie 75.1 uitgeprint op uw examendag, u kunt hier gebruik van maken. Kies online een datum, tijdstip en locatie wat het beste bij u past. Inschrijven kan tot 10 dagen voor de examen datum.

 

U krijgt binnen een paar werkdagen de definitieve uitslag per mail.